跳转到主要内容

Як видалити обліковий запис

Якщо ви хочете видалити свій обліковий запис з будь-якої гри ZeroPlay, виконайте такі кроки:


Крок 1: Отримайте доступ до свого профілю​

Натисніть на вкладку Me на нижній панелі навігації, щоб отримати доступ до сторінки свого профілю.

Profile

Крок 2: Знайдіть опцію видалення​

Прокрутіть вниз до розділу DANGER ZONE і натисніть кнопку Delete Account.

Delete Account

Крок 3: Підтвердіть видалення​

Перегляньте попередження і натисніть Continue, щоб продовжити видалення облікового запису.

Confirm Deletion

Крок 4: Остаточний відлік​

Процес видалення починається з 10-секундного зворотного відліку. Ви все ще можете скасувати, натиснувши Cancel Deletion протягом цього часу.

Account Deletion in Progress


⚠️ Важливі примітки​

  • Постійна дія — Всі ваші ігрові дані будуть видалені назавжди
  • Без відновлення — Цю дію не можна скасувати після закінчення зворотного відліку